Terug
Deze site

Welkom bij Gopro diving! 

Onder de naam Gopro diving biedt Padi 5* CDC center Safe Diving Padi beroepsopleidingen aan. Op deze site vind je alle informatie over de Padi Divemaster cursus, de Padi duikinstructeursopleiding IDC, de Padi specialty instructeursopleidingen, en de Padi IDC staff instructeurs cursussen. Op deze site vindt je alle informatie over de Padi pro opleidingen, onze duikfacilteiten, benodigde cursusmaterialen en via de opleidingsplanning vindt je de data van aanvang, de duur en de prijs van de cursussen.

Voorbereiding via E-learning

Als kandidaat  ben je bij ons in goede handen. Wij roepen dat niet alleen maar maken het ook waar. Wij bieden alle kandidaten een online leertraject aan, E-learning, waar de gebruiker van deze website terecht kan voor online training videos, online presentaties, online huiswerk maken dat automatisch nagekeken wordt, online examentraining zodat je goed voorbereid naar de cursus komt. Deze aanpak is uniek en in combinatie met de door ons zelf ontwikkelde lesmaterialen, is succes verzekerd. 

Duikfaciliteiten

De cursussen worden gegeven in Eindhoven in ons duiktrainingcentrum gevestigd in zwembad Eikenburg, waar alle faciliteiten aanwezig zijn zoals een compressor vulinstallatie, duikmateriaal opslag, ruim theorielokaal 100m2, bar keuken enz. Het zwembad is een volwaardig 25m bad, 2,5m diep en meestal rond de 29 graden verwarmd. De logistiek van onze cursussen is ongeevenaard waardoor geen tijd verloren wordt met het op en neer rijden naar zwembaden. Die tijd steken wij in jouw cursus.

Overnachten in Eindhoven

Wil je bij ons overnachten dan kan dat. Wij bieden overnachtingen aan voor 17,50 pp per nacht inclusief ontbijt in ons eigen pension "de Gulden Snorkel". Deze groepsaccomodatie is voorzien van slaapgelegenheid, keuken, airco, douche, toiletten, WiFi en biedt ruimte aan zes personen. Wil je meer privacy, dan kunnen we je een kamer aanbieden in een van onze partner pensions voor prijzen van rond de dertig euro pp per nacht. Het aanmelden voor verblijf kan via onze website.

Cursusmaterialen

Voor elke cursus zijn Padi cursusmaterialen noodzakelijk. Wij leveren uit voorraad alle materialen die je nodig hebt om een Padi pro opleiding te doen. We leveren de Padi materialen tegen de aantrekkelijke Padi membersprijzen. Het bestellen van de cursusmaterialen doe je via onze site, maar overleg eerst even zodat we samen weten dat alles ok is en dat je niets mist. Belangrijk is dat de prijzen van onze cursussen er op gebaseerd zijn dat de cursusmaterialen bij ons besteld worden.

Gopro diving: full service Padi pro opleidingen

Samen gevat krijg je bij ons het juiste voorbereidingstraject, via deze website alle trainingsfaciliteiten om goed te starten en het maximale uit je cursus te halen, perfecte faciliteiten voor duikles, verblijf in ons gastenverblijf. Als dat geen juiste voedingsbodem voor succes is weten wij het niet meer.

Welkom!