Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


116 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door Shirley Butter op 05/01/07 08:13:28

Hola Bill, Tako Jan, Corrie, Paul, Hans en Wendy!

Een IDC en IE bij jullie volgen is als topsport gebleken: soms ging het gemakkelijk, soms was het zwaar. Met Bill als uitstekende hoofdtrainer, die ervoor moest zorgen alle sporters op het hoogste niveau te krijgen; met Tako Jan als fantastische mental coach, waarbij het vaak al fijn was dat hij er gewoon was; met Corrie en Paul als de beste persoonlijke verzorgers die je je maar kan wensen, o.a.: komen jullie maar lekker bij ons bbq-en, waarna we van een meer dan welkome en tot in de puntjes verzorgde bbq hebben mogen genieten; en Hans als super back-up voor dit alles. Klap op de vuurpijl Wendy als onze eigen fotograaf. En het eindresultaat: de bokalen zijn binnen! Zonder jullie zou het een geheel ander traject zijn geweest. Bedankt voor alles. Nu is het aan de sporters zelf het niveau hoog te houden!

In het bijzonder dank ik mijn twee nieuwe broers Albert en Erwin, maar natuurlijk ook Bernadette, omdat zij zulke fijne medecursisten waren. Arieke, Marjon en Edwin bedankt voor de laatste dagen.

Ciao ciao


Door Albert Smallenbroek op 04/30/07 20:38:24

Yes!!!.... IE gehaald; Padi-instructeursbrevet komt er aan !! Uiteindelijk was het een gave IDC. Het is wel aanpoten: veel presentaties te behandelen en daarbij nog allerlei skills en andere vaardigheden oefenen. Soms denk je... oet dit nou ??? Micro-teaching, prescriptive teaching, briefen en debriefen... en allemaal .."in the PADI-way.." Dat is wennen, maar het werkt super.

Bill en zijn team doen wat ze beloven: het gaat niet om de IDC halen maar om een goede instructeur te worden en daarbij is de IE  een belangrijke stap. Het zijn lange volle dagen en je verveelt je geen moment.  De lat lag  hoog en ging gaande weg de IDC nog hoger. Bill was erg kritisch en zijn staf was dat net zo. Soms zelfs nog iets meer. In het begin wel lastig, maar het resultaat is er naar !!! Hoge scores, maar wat VEEL BELANGRIJKER  IS: 100 % geslaagden.

Wat me erg goed beviel: kleine groepen ( 3 of 4 personen) dus veel persoonlijke aandacht, gastvrijheid (lekkere & gezellige BBQ) en veel cursusmateriaal (proefexamens en skillsvideos) digitaal beschikbaar. Grote klasse.... kun je mee werken als het jou uitkomt !!!  Tijdens de IE was de hele staf op locatie aanwezig om ons met raad en daad bij te staan: GEWELDIG!!! Tja en dan de afsluiting van de IE: de buit is binnen en voor iedereen een persoonlijk afscheidswoord met hele rake typeringen !!! En natuurlijk champagne !!!

Shirley, Bernadette en Erwin: het was me een waar genoegen met jullie damen de IDC te doen. Scherp, gedreven en de lat hoog !!! Bedankt !!

Arieke, Edwin en Marjon... slechts een paar  dagen samen. Het ging allemaal erg goed.. Ook bedankt dus!!!

IDC bij Safediving : kwaliteit, zeer deskundige course director en staf, gastvrijheid, gedreven en betrokken ... kortom... grote klasse!!!

Bill, Taco-Jan, Corrie, Paul en Hans (Almost a dreamteam....) het was een gave IDC en IE. Bedankt voor jullie geweldige inzet !!

En iedereen veel succes met jullie duikactiviteiten!


Door Edwin Daems op 04/29/07 21:08:03
Vanaf vandaag mag ik me een Padi Instructeur noemen. Na een geweldige IDC in de weekenden gegeven door "onze" Bill liep onze groep met kandidaten vlekkeloos door het examen heen. Goed voorbereid en perfect getraind, bijna gedrilled zou je kunnen zeggen. Wat hebben we veel lol gehad tijdens de zwembadlessen en theorie presentaties. Bill is een uitstekende open water cursist (NOT) wanneer het nodig is en dat werkt nogal eens op de lachspieren. Verder zal ik de PT sessie nooit vergeten met de gevaarlijke hond met de leitjes-oren. Nog geweldig bedankt Paul!, je wist goed mee te spelen.. Verder wil ik hierbij nog even mijn medekandidaten bedanken voor hun prima prestaties tijdens mijn presentaties en hun support. Bedankt Arieke, Marjon, Albert, Erwin, Bernadette en Shirley!. even in stijl; Welkom aan het einde van de IDC Het was een geweldige cursus, ik ben dik tevreden. Iedereen wist genoeg tijd vrij te maken om aan deze IDC deel te nemen. Ook wist iedereen tijdens de presentaties van Bill wakker te blijven. Toch een paar kleine puntjes, zo zag ik iemand haar enkel verstuiken tijdens het examen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kijk goed uit wanneer je een afstapje afstapt. We kunnen nu allemaal als instructeur aan de slag en dat is belangrijk want daarmee kunnen we onze hobby of beroep verder voortzetten. Zijn er nog vragen? tot zover de debriefing.. Bill en staf, enorm bedankt en we zien elkaar in de toekomst ongetwijfeld weer.

Door Marco op 05/12/06 18:43:15

Nou daar staan we dan , als instructeur. Achteraf een hele tour om het te behalen. In januari begonnen met een ""winter IDC". Natuurlijk heb je dan tijd genoeg om het te leren. Het enige nadeel is dat wanneer je ook maar effede tijd hebt je in de boeken zit. Des al niettemin, onwijs leuke en leerzame tijd en ...mijn voordeel is hoop ik, dat alle stof nog wat langer blijft hangen ivm het leertraject. Zou het zo over nieuw doen, maar dan in het nieuwe lokaal...(eindelijk). om nog maar te zwijgen van de zwembad sessies indat onwijs gave bad... Erg schoon en zeer netjes...Bill ontzettend bedankt voor al je hulp en vetrouwen. Ik (we) kom(en) gauw inschrijven voor de volgende cursus...enne is Daniel er dan ook bij ???

groeten Marco van Kesteren


Door Daniel Bode op 04/24/06 17:55:15
Hallo Bill. Wat leuk om elkaar weer eens te ontmoeten na 5 jaar. Eerst in Calonge Spanje en vervolgens tijdens de IE, afgelopen zaterdag 2 april. Wat een enorme betrokkenheid van jou kant naar je cursisten toe. Daar kunnen vele duikcentra nog wat van leren. Ga zo door, ook met je andere passie, fotografie. Groeten aan het Echtpaar uit Zeist. Brenda en Marco? Ik heb het heel aardig gevonden om samen met hen onze IE te halen. Tot ooit. Daniel

Door Tonnie Loeffen op 04/24/06 17:53:32
Een paar weken geleden heb ik mijn EFR-instr. cursus gedaan bij Safediving onderleiding van Bill. Vanwegen dat ik de enige cursist was hebben we geprobeert om de cursus in een dag te doen, wat ook gelukt was. Het was wel een lange dag van s?morgens 08.00uur tot s?avonds 18.30uur. Maar de cursus heeft geen minuut verveeld. En de manier hoe Bill de les bracht verdiend ook een aanbeveling. Een echte aanrader voor elke duikinstructeur.Ik kan helaas alleen maar positive dingen over de cursus vertellen. Met vriendelijke groeten, Tonnie Loeffen, padi-owsi:932385
Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee