Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


116 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door snijtje op 05/09/11 14:29:50

Zo is het is voorbij. Na 10 dagen lekker doorpezen zijn we alle 9 (!) van de IDC van April 2011 geslaagd op het IE van 7 en 8 mei in Eindhoven. Met een super degelijke voorbereiding via de GoPro Diving website (theorie vragen, online presentaties, workshops, oefen examens theorie en standards en skill video's) en een super enthousiaste en gedreven Course Director (Bill) hebben we gisteren de examens afgerond. De uren voorbereiding van de (divemaster) theorie en de PADI standards, de avonduren gebruiken tijdens de IDC om de prescriptive teachings en de zwembad/buitenwater briefings voor te bereiden en menige uren in het zwembad en buitenwater zorgen voor een SUUHPER resultaat. Mijn enorme dank gaat uit naar iedereen van Safediving die dit resultaat mede heeft mogelijk gemaakt, maar ik noem graag even de belangrijkste spelers: Wendy, Niels, Chris, Corrie en de hoofdrolspelers: Shirley, Tako Jan, allen onder leiding van Bill. Zonder jullie was het nooit geworden wat het nu is: 9 nieuwe instructeurs, die niet kunnen wachten tot hun pasjes binnenkomen.
Ik ben erg blij dat ik voor GoPro diving heb gekozen, zelfs op en tijdens het examen blijkt dat onze voorbereiding toch wel super degelijk was (inclusief de reddingsoefening 7!). Om met iemand anders' uitspraak af te sluiten: Op deze manier de IDC en het IE te doorlopen is uiteindelijk een "poepen zonder drukken", ofwel fijn, lekker, vlekkeloos, georganiseerd, fantastisch!
Tot een volgende opleiding,  Snij


Door Martien op 04/05/11 09:22:46
Dus zoals ik al zei, die nieuwste IDC online-presentaties van Bill zijn vet goede shit. Een ware ode aan duikend Nederland! Complimenten!
 

Door Huub van der Ligt op 04/04/11 21:31:47
Gisteren begonnen met de e-learning presentaties ter voorbereiding van de komende IDC. Ik kan niet anders zeggen dan 'vakwerk'...

Helder, duidelijk en overzichtelijk. De vragen sluiten prima aan bij de aangeboden stof. Een plezier om er gebruik van te kunnen maken. Het zal me vast helpen om in ieder geval de theorie goed onder de knie te krijgen.

Dank is op zijn plaats.

Vriendelijke groet,
Huub van der Ligt

Door Geertje Wessels op 11/15/10 17:03:00

Nu ik ruim anderhalve maand later terugkijk en alle ervaringen een plekje hebben gekregen wil ik bij deze NOGMAALS Bill en Michel bedanken voor de leerzame IDC. Ik sluit me volledig aan bij iedereen die, voor mij, al vele lovende woorden hebben geschreven, maar ik wil ook mijn ervaringen graag delen.

De persoonlijke benadering van Bill en zijn team hebben er groot en deels voor gezorgd dat ik besloten heb om mij in te schrijven voor de IDC in september 2010. Deze persoonlijke benadering bestond uit een gezellig en informatief avondje bij mij thuis!

Deze persoonlijke benadering kwam ook tijdens de voorbereiding en tijdens de uiteindelijke IDC en IE constant terug. Zelfs ’s avonds werden sms’jes beantwoord en iedereen werd tijdens de IDC op de juiste wijze op scherp gezet zodat er op een erg hoog niveau werd gescoord tijdens de IE.

Door een goede voorbereiding, een hoog tempo van werken, een huiselijke sfeer, goede faciliteiten, interessante presentaties (met veel praktijkvoorbeelden afkomstig van jarenlange ervaring in verschillende takken van de duikindustrie), hard werken en veel plezier werden we door Bill en Michel perfect voorbereid voor het IE.

Na de champagne liepen we als PADI OWSI “goed” het zwembad uit, klaar om ergens op deze wereld les te gaan geven.

De persoonlijke begeleiding hield echter niet op bij het glaasje champagne. In sneltreinvaart werd er in, in mijn geval, nog een aantal Specialty Instructor cursussen gepland en zelfs vanuit Mozambique werd ik nog meteen geholpen toen ik letterlijk om HULP vroeg!

Op het feit na, dat ik nog steeds erg nieuwsgierig ben naar de pannenkoeken ben ik werkelijk waar alleen maar enthousiast over de IDC van Safe Diving, Bill, Michel, Wendy en de rest van de staff van Safe Diving! Nogmaals dank en tot een goede samenwerking in de toekomst!

Geertje Wessels


Door Roel v Veghel op 11/12/10 10:49:07

Beste team van Safe Diving,

Ik ben blij en vereerd dat ik mijn IDC behaald heb bij jullie! Naast dat het een super week was, die erg druk en veel was heb ik veel plezier gehad en erg veel geleerd.

Maar door de goede voorbereiding voor de IDC dank zij jullie tips en aanwijzingen ging ik daar zonder slag of stoot doorheen.

Als ik iemand hoor of spreek die ook zijn IDC wil gaan doen, zal ik zeker Safe Diving aanraden. Aangezien jullie kennis en positieve en vrolijke instelling.

Beste allemaal, bedankt voor de geweldige super week!

Groetjes Roel (stijfpoot) van Veghel

PADI Instructeur !!!!!


Door Hans Schoone op 11/10/10 09:04:02

Hallo beste mensen,

Dit jaar heb ik na heel lang nadenken besloten om mijn IDC te gaan volgen. En nu heb ik spijt...........................dat ik hem niet eerder gevolgd heb!!!!!!!!

Dankzij de juiste begeleiding in de voorbereiding en tijdens de cursus heb ik mijn IDC met plezier gevolgd en met een positief resultaat afgesloten.

Tijdens de IE werd het mij ook duidelijk dat mijn keuze om mijn IDC bij Safe Diving te volgen ook de juiste is. Safe Diving staat voor kwaliteit, kennis, plezier, comfort, veiligheid, professionaliteit, humor, mooie verhalen, lekker eten, persoonlijke aandacht.

Het waren lange dagen en het was intensief. Maar dat is de moeite waard gezien het plezier en het resultaat.

Bill, Wendy, Chris, Ruud hartelijk bedankt voor, dat jullie er voor gezorgd hebben dat mijn IDC een onvergetelijke tijd is geworden. Ook natuurlijk mijn medekandidaten Niels, Roel en Sebastiaan en alle andere mensen die betrokken zijn geweest bij de het draaien van de IDC

En Bill, mocht Jennifer bij jou komen voor een cursus of snorkel, BEL MIJ !!!!!!!!!

Duikgroetjes en tot gauw,

Hans (de snorkelkoning) Schoone

PADI Instructeur !!!!!


Door Jacco Verschoor op 10/14/10 13:32:28

ik wil bij deze Bil en Michel heel erg bedanken voor de ontzettend leerzame IDC week.

Het bleek een IDC te worden met ontzettend veel meerwaarde door de ruime ervaring van beide course directors waardoor het niet een voorbereiding werd op een IE maar op het worden van een goede instructeur.

Bill en Michel (en ook Wendy voor de foto's) nogmaals heel erg bedankt!!


Door Anton Jansen op 10/08/10 13:38:51

Hallo allemaal!

"Ik wil niet alleen dat jullie het papiertje halen. Ik wil dat jullie goede instructeurs worden!" Met deze woorden van Bill startte op 24 september j.l. onze IDC.

Gelukkig hebben we ons via het E-learningsysteem van Safe Diving optimaal voor kunnen bereiden. Zo konden we in een behoorlijk tempo door de stof en was er aan het eind zelfs nog tijd voor een navigatie- en een nitroxspecialty!

De IDC was behoorlijk intensief. Lange dagen met veel presentaties. Maar wat hebben we veel geleerd in een week! De sessies in het zwembad waren erg leerzaam. De uurtjes op (en onder) het platform bij Aquabest zijn onvergetelijk.

Bill, ondanks de drukte die het runnen van een eigen zaak met zich meebrengt was je gedurende de IDC (en het IE) voor 200% voor ons beschikbaar. Petje af!

En waar nodig stond Michel altijd voor ons klaar. Nou Michel, dat bloemetje had je best mee naar huis mogen nemen, want dat had je echt wel verdiend ;-)

Al met al kijk ik terug op een onvergetelijke, zeer leerzame en gezellige IDC. Achteraf is het altijd gemakkelijk praten, maar achteraf weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt om mijn IDC bij Safe Diving te doen!

Groetjes,

Anton Jansen

PADI Instructor ;)

PS: Wendy, bedankt voor het prachtige fotowerk!


Door Roel Vermelis op 10/05/10 10:27:26

De IDC bij GoProDiving is mij zeer goed bevallen. Bill is een uitstekende mentor, uiterst enthousiast en is zeer gedreven. Hij is niet voor niets een super-succesvol ondernemer. Hij snap als geen ander hoe de werkelijke wereld eruit ziet. Hij leert je niet hoe je slaagt voor het Instructor Examn, maar hij leert je de kwaliteiten van een echte duikinstructeur aan. De verschillen met andere IE kandidaten was overduidelijk. De kandidaten van  GoProDiving stonden op het IE als ‘professionals’. Wij hadden allen gestructureerde presentaties en gedegen briefings. De overige kandidaten waren nog steeds onzeker en waren niet in staat om de presentatie en de briefings op een duidelijke gestructureerde manier te geven.


Het IE was voor onze groep echt alleen een bijzaak van het geheel. We stonden daar met een gedegen voorbereiding, vol zelfvertrouwen en met een hoop lol.


Bill en Michel hebben ons gedurende de theoriepresentaties van het examen gesteund door aanwezig te zijn en ons steeds feedback te geven die uiterst motiverend en rustgevend werkte. De course directors van de andere kandidaten waren daar niet eens meer bij.

Ik kan GoProDiving aanbevelen. Bill en Michel zijn toppers. Zij geven je alle ruimte om je te ontwikkelen tot professioneel duikinstructeur. Ik heb heel wat ‘muurtjes gestukadoord’ tijdens mijn IDC. Maar het resultaat op het IE was een superstrakke muur!

Roel Vermelis
PADI INSTRUCTEUR!


Door Robin vBvdG (alias Lange Robin) op 07/01/10 11:46:44
Jippie, het is rond, ik ben nu Divemaster.
Na een intensieve maand (mijn duikcomputer staat vol met duikjes (zwembad) in mei...... hebben we op 9 juni onze laatste oefeningen in het buitenwater (Galderse Meren) gedaan. Afsluitend hebben we lekker geBBQ-ed en de de-briefing gedaan. De laatste nood-assistentie plannen, duik briefings en medische keuringen werden ingeleverd en ineens zijn we dan PADI Pro !

Het was een super leuke maand waarin we bijna iedere keer met 4-en geoefend hebben op onze skills in het zwembad en glansrijk hebben we allen onze opleidingspunten bij elkaar verdiend. Uiteraard met de fantastische hulp van Bill, Suzanne, Walter en ook de hulp Paul van Meersbergen was erg welkom op een van onze oefenavonden. De tijdsdruk was ook aangezien de twee Robin's een strakke agenda hadden, de ene Robin vanwege zijn vakantieplannen als DM, de andere Robin (ik dus) vanwege de aankomende geboorte van zijn baby-tje. Inmiddels is onze lieve Amber geboren en genieten we volop.
Voor mij was het zeker de moeite waard om vanuit Oosterhout naar Eindhoven te rijden om de opleiding bij SAFE te doen. Petje af voor de organisatie, in zo'n club wil ik graag als staff aan het werk!

Nogmaals dank voor alles en tot gauw bij lessen (en misschien nog wel de AI dit jaar !)

Groetjes,

Robin vBvdG
Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee