Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


116 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door Xander Schenk op 01/27/10 22:31:39

Dag vriendjes en vriendinnetjes...

Hoe start je een IDC?? Daar heb je motivatie en wilskracht voor nodig.

Als je de hobby die je erg leuk tot een ander niveau wil tillen ga je dat doen met iets waarmee je het anderen kan leren. Daar heb je voor het duiken de IDC voor. De wilskracht was er bij mij al, aangezien ik duiken heel erg leuk vind. De motivatie was nog niet geheel ingevuld, maar door de samenwerking met instructeur en vriend Michel (CD bij Go Pro Diving) was die 120% geworden.

Daarna besluit je een kaartje te kopen voor het feestje bij Bill. Zo start je de IDC....

Bill en Mich moesten me even duwen om de voorbereiding klaar te krijgen. Pittig maar als je wat meer tijd hebt erg goed te doen. Daarna mag je de deur tot het feest openen.

Binnen op het feestje was ik niet de enige feestganger, uit het hele land komen mensen naar Eindhoven om mee te doen. Samen met mij waren Thomas, Costa en onze grappige Amsterdammer Remco de gelukkige.

Tijdens de IDC leer je naast je voorbereiding nog veel meer van de Course Directors Bill en Michel. Samen met de ondersteunende staff stomen ze je helemaal klaar voor de Instructors Exam.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het slagingspercentage van 99% waar heb gemaakt voor Bill. Niet in 1 keer geslaagd, laat ik het maar houden op bepaalde Open Water omstandigheden tijdens de IE.

Nu was het niet slagen niet zo erg, alleen dat het papiertje iets langer op zich heeft laten wachten. Ik mocht gelukkig snel in Hamburg (DE) een her in het buitenwater doen. Mijn maatje Michel ging gezellig mee, maar hij moest vanwege familie omstandigheden weer huiswaarts. Gelukkig waren er ook daar zat leuke mensen die dezelfde interesses hadden. Ook was René Bos IE examinator van de vorige IE aanwezig, erg gezellig.

De omstandigheden waren daar uitstekend, al miste ik de buddy’s van mijn IDC wel. Daar ben je namelijk helemaal op ingespeeld. Maar na de Open Water - en de Rescue oefening kwam René naar me toe met de mededeling dat ik me voortaan duikinstructeur mocht noemen.

En ik kan iedereen vertellen dat je na die woorden een overheerlijk gevoel krijgt.

Hiep Hiep Hoera

Dit was mijn IDC avontuur.

Mijn dank gaat uit naar iedereen die mij zowel in Nederland als in Duitsland heeft gesteund tijdens mijn IDC en IE. Het was een tijd om nooit te vergeten!!

THANKS A LOT


Door Remco Wouters op 11/20/09 16:29:00

Een IDC volgen is dat wel iets voor mij dacht ik een maand of twee geleden, na ruim een jaar Divemaster te zijn geweest.
Na rond speuren op internet kwam ik meerdere aanbieders tegen, als eerste Diveversity, jammer de website deed het niet
dus dan maar even emailen, in de tussen tijd verder gezocht en kwam ik Safe Diving tegen, goed werkende website en direct
contact met Dennis die het gelijk overgaf aan Bill, kon me er wel wat bij voorstellen je zou maar een ras echte Amsterdammer
aan de lijn krijgen zou ik ook wel van schrikken. 

Van Diveversity nog niets vernomen en het gesprek met Bill Megens die ook de Course Director bleek te zijn, ja wist
ik veel, ik kwam net kijken in deze wereld, al heb ik gemerkt dat die maar verdomd klein is.
Na wat wikken en wegen en nog steeds niets te hebben vernomen van die ander besluit ik toch me in te schrijven bij
Safe Diving voor de laatste cursus van dit jaar en wat blijkt mot ik ook nog exame doen, lekker dan, nou dat wordt blokken.

De hele IDC was echte grote lol op zijn tijd en ook hard leren, wat raak je toch een hoop kwijt als je er niet wekelijks
mee bezig bent, fysica wie heeft dat verzonnen zeg wat een $&^* onderwerp, maar met de juiste hulp van Leon wisten
ook hij KLD en LKV in mijn hoofd te prenten en meerdere feitjes die je eigenlijk nooit gebruikt, waarom dan onthouden
hé, maar ook dit is goed gekomen, na een knallend weekie van leren en slecht slapen komt dan toch eindelijk het doel
inzicht waar je voor aan het werken bent, het Instructor Examen.

Vol vertrouwen na deze gedegen IDC, stap ik zaterdag morgen in de auto om die gasten van PADI eens te laten zien
hoe een voorbeeld instructeur er uit mot zien, ja daar zat ik dan achter een tafeltje in Eindhoven, wat ben ik blij dat
ik opgelet heb, want voor dat ik het weet, steekt Rene Bos zijn duimen omhoog en ik kan vertrekken, zo theorie zit
er op inclusief die $&^* fysica, en nu het makkelijke deel, kletsen, nou laat dat maar aan mij over daar ken ik wel wat
van, samen met Thomas en Xander staan we voor Nicole en we staan te schitteren als of we dit al jaren doen. 

 

Rest mij nog het laatste te zeggen, ik wil iedereen bedanken voor wat jullie voor mij betekend hebben, dit wil ik zeker
met naam en toenaam doen dus bij deze Leon bedankt voor je engele geduld, Bill bedankt voor je heldere uitleg en
gemeende betrokkenheid, Roberto jij bedankt voor alles wat je heb gedaan ik hoop dat je inmiddels al weer wat
opgewarmd bent, Thomas, Xander en Costa ik vond jullie inzet als cursisten fenomenaal ik heb zeer gelachen met
jullie, nu wil me toch maar steeds die naam van die ander niet te binnen schieten.  

  Nee hoor Michel ook jij hebt je stinkende best gedaan om ons tot een level te brengen waarin jullie allemaal geloofde
dat wij het examen zouden halen.
Mijn instructeurs carrière is begonnen bij Safe Diving en nu maar hopen of ik er ook ooit iets mee ga doen.

 


Door piet van de ven op 10/19/09 19:13:08

Beste Allemaal,

In Juli was het dan zover, de eerste Course Director Trainer Course in de geschiedenis in de Dominicaanse Republiek. Een thuiswedstrijd voor mij in principe. Na een goede basisopleiding in Nederland bij Safe Diving besloot ik fulltime te gaan werken in de Dive Industry. Na jaren hard werken is mijn droom uitgekomen en Course Director geworden. Bij deze wil ik Safe Diving en voornamelijk Bill Megens enorm bedanken voor de onvoorwaardelijke steun al die jaren. 

Happy Bubbles,

Piet van de Ven, Dom.Rep.    


Door Philippe Eeckhout op 07/07/09 18:54:19

Hallo. Mijn naam is Philippe Eeckhout, ben afkomstig vanuit België en wil het ene en het andere kwijt over mijn net behaalde IDC & Instructeurs examen. Een jaartje terug ontmoete ik voor het eerst Bill tijdens een voordracht. Het was mij meteen duidelijk dat DIT een klasse hoger was en schreef mij in voor een EFR instructor opleiding. Na het volgen van de cursus en het behalen van mijn brevet was het mij duidelijk moest ik mijn IDC willen doen, dat het zeker bij Bill zou zijn.

En ja, een jaartje later had ik nog niet van mening verandert. Één telefonsich contact met Bill en de volledige organisatie van de IDC was gang. Cursus materiaal, pension, huiswerk online, ... over héél de organisatie hoefde ik mij al geen zorgen te maken. Al mijn tijd kon ik nuttig besteden door de oefenvragen in te vullen op de site van sifediving. Wat ik hier niet allemaal geleerd heb!!! Het komt erop neer dat je op theoretisch vlak PERFECT voorbereid aan je IDC kunt beginnen. En dit is al een pak minder stress. De IDC dagen waren perfect ingedeeld. Een combinatie van theorie, zwembad en buitenwater maakte het ALLE dagen leerrijk, plezant en boeiend. Om zo'n organisatie op poten te zetten is voor mij een bewijs van ongelofeljke ervaring in het lesgeven.

En ja, het examen nadert, het stressgehalte stijgt wat, maar Bill wist wel dat we het zouden slagen. En hij had gelijk ook. :-)

Zal nu iets zeggen die ik hoogstwaarschijnlijk niet zou mogen zeggen, maar ja, Belgen zijn nu éénmaal zo... tijdens de 2-daagse examen viel mij echt op wat het niveau verschil was tussen de verschillende kandidaten en meestal gelinkt aan een duikschool. Één van de eerste woorden dat Bill ons zei toen we met onze IDC starten was: wij werken de komende 9 dagen niet naar het examen, wij werken eraan een volwaardige instructeur te worden. Ja, ik dacht wel, zou toch wel willen slagen hoor. Achterna gezien, als je een volwaardige instructeur bent, is het examen enkel en alléén een formaliteit en dit hebben we het ook ondervonden en uitermate hoge score's.

Mijn laatste woord voor Bill: bedankt voor deze super leerrijke, en toffe periode en ik kom zeker nog terug voor verdere specialty's te volgen.

En mijn laatste woord aan jullie (al dan niet BELG :-) die eventueel zouden twijfelen of een IDC bij Bill de juiste keuze is: ongetwijfeld is mijn antwoord JA

En wil mijn IDC buddy bedanken voor de super toffe momenten en we zien elkaar nog wel.

Sportieve Groeten

Philippe Eeckhout


Door Bob van Elsakker op 07/06/09 09:06:01

Hallo, mijn naam is Bob van Elsakker en een paar maanden geleden was ik nog een divemaster die op zoek was  naar een juiste plek om z'n IDC te volgen.

Als je op internet gaat zoeken kom je erachter dat de prijs voor een IDC overal ongeveer gelijk ligt. Dan ga je dus kijken naar de kwaliteit van de opleiding! Gelukkig kende ik iemand (Remie) die reeds zijn IDC bij safediving had gedaan en die daar zeer over te spreken was. Daarna heb ik Bill gebeld voor wat extra informatie, het werd me meteen duidelijk dat ik voor de beste begeleiding, de beste opleiding en de meest efficiente manier om je op een IE voor te bereiden bij safediving moest zijn en besloot me meteen op te geven voor de IDC in juni.

De volgende dag reeds had ik al m'n materialen in huis en kon ik beginnen met de zelfstudie. Dit houd oa  in dat je huiswerk/workshops/proefexamens etc online kunt maken, je krijgt meteen antwoord dus je weet meteen waar de punten liggen waar je je aandacht nog wat extra op moet vestigen.Dit is best een berg werk maar als je hier ruim voordat je IDC start mee begint, kom je perfect voorbereid op de cursus.

De IDC zelf zijn lange, leerzame, intensieve maar vooral ook leuke dagen waarbij Marcel en Bill er ook nog eens voor zorgen dat de inwendige mens niets tekort komt en er veel wordt gelachen.

Vervolgens ga je na 9 dagen op voor je IE en wordt daar pas echt goed duidelijk hoe safediving zich onderscheid van andere IDC opleidingen. Op de eeste plaats ga je fluitend naar je theorie examens want die heb je zelf via het huiswerk online en op je IDC perfect voorbereid. Daarna volgen de praktijk examens waaronder het geven van presentaties, wat mij hierbij opviel was het verschil in niveau tussen de verschillende kandidaten. Je ziet meteen wie zijn opleiding bij safediving heeft gedaan want die halen nl. allemaal absurt hoge scores.

Tuurlijk heeft iedereen wel wat spanning als hij opgaat voor z'n examens, ik ook! Maar als ik er nu achteraf op terug kijk zijn die niet echt nodig geweest. Je bent nl perfect opgeleid door safediving.

Nog iets waarmee safediving zich onderscheid met andere IDC's is de uitreiking van het felbegeerde instructeurs diploma. Uiteraard is er champagne maar de manier waarop Bill iedereen op een persoonlijke wijze toespreekt is echt ontzettend gaaf.

Ik ben in iedergeval erg blij dat ik voor safediving heb gekozen, was onvergetelijke ervaring, en raad iedereen dan ook aan zijn IDC hier te gaan volgen.

Bob van Elsakker


Door Martijn Muller op 05/29/09 13:03:33

Hallo, mijn naam is Martijn Muller en vanaf 24 mei jl. ben ik jullie Padi-instructeur.

Graag wil ik het met jullie hebben over de IDC bij Go Pro Diving. Maar voordat ik verder ga wat anders.

Je kent het wel, je bent op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe TV. Het model dat je graag wilt, is in diverse winkels te verkrijgen. Naast de prijs let je natuurlijk ook op garantie én service van de winkel. Zo is dat met de IDC ook.

Er zijn verschillende duikscholen die de IDC aanbieden en allemaal voor zo’n beetje hetzelfde bedrag dus ga je op andere punten letten. Waarom dan kiezen voor Go Pro Diving? Nou, omdat je hier een geweldige service krijgt! Persoonlijke begeleiding staat bovenaan het lijstje. Bill en Michel zorgen ervoor dat je een effectieve instructeur wordt die op een goede en degelijke manier de kennis kan overbrengen op de cursisten straks. Dankzij alle, deels eigen ontworpen, leshulpmiddelen, de Toolbox, de planning en de vele uren in het water (binnen en buiten) wordt het allemaal wat makkelijker gemaakt. Uiteraard is het een intensieve week maar als je goed bent voorbereidt, ook dankzij de E-learning op de site van Go Pro Diving, is het goed te doen allemaal.

Jullie zullen wellicht straks zelf gaan ervaren hoe leerzaam, goed en leuk het is om de IDC bij Bill en Michel is.

Lees de info op de site en mocht je vragen hebben, stuur gerust een mailtje.

 

Het IE, het examen.

Zo waren wij dus ’s ochtends vroeg al in Hotel Van de Valk in Eindhoven om daar het theorie- en standards-examen te maken en daarna de presentatie en briefings te houden.

Na alle voorbereidingen, lessen en oefen-presentaties, overigens veel meer dan normaal (2 zijn normaal, bij Go Pro Diving een stuk of 5 gedaan) is het examen inderdaad een ‘formaliteit’.

Maar wat misschien nog wel het  meeste opviel was dat er bijna geen Course Directors rondliepen om hun cursisten te begeleiden die dag! Ha, maar wij hadden er twee!! Dat is echt erg prettig omdat je al druk en gestresst genoeg bent en dan is het wel heel erg fijn als je iemand wat kunt vragen, iemand die aanwijzingen geeft over de dag, iemand die je ondersteund en heel simpel, die een paar broodjes en drinken meebrengt! Nou, Bill en Michel zijn dus zulke iemanden!! Een ook zondag tijdens de zwembad- en buitenwaterexamens waren ze er gewoon weer bij!! Je zult misschien denk: “Ja, natuurlijk!” maar let maar op, zo natuurlijk is dat niet!

En nu op naar de MSDT en wellicht Staff-Instructor! Ik weet in ieder geval wel waar die gevolgd gaan worden. Dit zijn korte(re) opleidingen maar wel erg belangrijk om te hebben. Verbreed je jezelf weer extra mee en kun je ook je cursisten weer extra bagage meegeven.

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mailtje.

 

Goed, denk dus niet te lang maar neem het besluit om de IDC te gaan doen en ik kan je écht aanraden om die bij Go Pro Diving te volgen. Bill en Michel zorgen er persoonlijk voor dat de IDC en het IE prettig, comfortabel en succesvol zullen gaan verlopen. Maar je moet er natuurlijk zelf ook goed voorbereid op zijn!

Het examen is absoluut geen ‘appeltje-eitje’ maar ook niet iets waar je vreselijk tegenop hoeft te zien (zei hij achteraf…). Je bent er absoluut klaar voor als Bill en Michel met je klaar zijn!

Oké, op naar MSDT en Staff-instructor dus nu!!

 

Heren, nogmaals dank voor de super IDC!! Het was een ‘Kick-ass’-ervaring om niet snel te vergeten!!!

 

Groet,

 

Martijn


Door Raymond Driessen op 05/28/09 19:52:55

IDC mei 2009

 

Ben jij er nog niet uit waar jij je IDC moet volgen?

Nou, hier!

 

De roadshow van Bill heeft mij en mijn buddy Martijn doen besluiten de IDC bij GoPro diving te volgen.

 

Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat we naast Bill ook Michel als course director er aan toegevoegd kregen. Whow wat een luxe…..…als dat voor ons drieën (Walter, Martijn en ik) geen succes zou worden dan weet ik het niet meer.

 

Naast een week waarin je hard moet werken, de stress je soms door de keel giert, je ontzettend veel lol hebt krijg je er werkelijk iets voor terug.

In combinatie met een goede eigen voorbereiding krijg je een bagage mee die verder reikt dan alleen het nodige voor de IE. Bijv. tips voor het optimale gebruik van standaards voor jou als instructeur, lesvolgorde, ed.

 

De tijd wordt voor de volle 100% effectief benut. En er is een goede mix tussen theorie, zwembad en buitenwater.

 

Niets wordt aan het toeval over gelaten. Je wordt voorzien van een toolbox met duidelijke haalbare agenda, opdrachten en hulpmiddelen. Zelfs de twee dagen van de IE zijn door de mannen geheel uitgestippeld en voorbereid. Je hoeft je alleen maar druk te maken om de examens. Zij zijn aanwezig voor de steun en logistieke zaken. Duidelijk werd tijdens de IE dat anderen nogal eens aan hun lot werden overgelaten.

 

Er worden zelf ontworpen leshulpmiddelen gebruikt die “goud waard zijn”.

De mannen zijn in staat om je in een zeer korte tijd een volmaakte presentatie te laten geven. Tijdens de IE zul je zien dat het systeem werkt! Er wordt je niet alleen een trucje geleerd om je te laten slagen op het IE. Je krijgt werkelijk het gevoel dat zoveelmogelijk wordt meegegeven om een goede instructeur te worden.

 

De kritiek is terecht maar meestal “ongezouten”. Goed om even met beide benen op de grond te blijven staan.

 

Door onze eigen goede voorbereiding en de aanpak van Bill en Michel zijn we zelfs in staat geweest een hele dag over te houden. Die hebben we benut om, naast de EAN specialty Instructor course die we eerder die week gevolgd hadden, ook de Navigatie specialty Instructor course te volgen. Een lekker stukje theorie en daarna het buitenwater in voor een heerlijke ontspannen middag waarbij alle stress voor aankomende IE plots verdwenen was.

 

 

Op verzoek kan er ook verblijf geregeld worden.

Wij hebben, op loopafstand van de winkel, de nachten doorgebracht in Raku. Echt een aanrader!

Betaalbaar, netjes en schoon. Elke dag keurig ontbijt op elk gewenst moment. Ook al is dit om 06:15 op de dag van IE. Gezamenlijke ruimte goed te gebruiken voor de voorbereidingen. Incl internet aansluiting.

 

Het geld wat je voor de IDC moet neer leggen ben je de eerste dag al lang vergeten. Je krijgt er in informatie het veelvoudige voor terug.

 

En zenuwachtig zijn? Ik ben van nature aardig zenuwachtig als het gaat om examens. Maar geloof 1 ding. Als jij er voor zorg dat je ruimschoots van te voren goed bent voorbereid en de stof beheerst dan zorgen zij voor de rest. Bill en Michel gaven meerdere keren aan dan zenuwen absoluut niet nodig waren. Ik had ze, maar waren achteraf echt niet nodig. Jullie hadden gelijk mannen!!!

 

Bill weet zelfs tijdens de IE diverse cursisten van andere Course directors nog aan zijn lippen te krijgen met zijn visies.

 

Geloof je het nu nog niet?

Ga gewoon de uitdaging aan: Stap op de aan 1 stuk door denderende trein die IDC heet en Bill en Michel zorgen ervoor dat het eindstation het velbegeerde papiertje op het IE voor jou is.

Maar beloof jezelf dan wel dat je optimaal gebruik maakt van de e-learnig faciliteiten en jezelf hiermee optimaal voorbereid.

 

Alle lof voor Bill en Michel

 

Wendy, Hans en alle collega’s die wij hebben mogen ontmoeten en ook hun steentje hebben bij gedragen aan ons succes, super bedankt voor de gezellige dagen!!

 

 

Raymond


Door Walter Etienne op 05/28/09 15:53:19

Hoi,
Als je dit leest, denk je er misschien aan je Divemaster of Instructeursopleiding te gaan volgen, maar twijfel je nog waar je deze nu zou volgen.
Wel, als je je opleiding serieus neemt, en meer wil dan 'gewoon slagen voor het examen', ben je bij GoPro Diving aan het juiste adres. Bill, Michel, Hans, ... bereiden je niet enkel voor op het examen, maar zorgen er vooral voor dat je meteen verder kan als een effectieve Divemaster of Instructeur.

Zelf heb ik net een instructeursopleiding bij GoPro achter de rug, en ik kan Bill en zijn team alleen maar lof toezwaaien. Als je op je examen merkt hoe goed je wel degelijk voorbereid bent in vergelijking met sommige andere kandidaten, wordt je IE echt een feest zoals Bill zegt. Als je gebruik maakt van de aangeboden voorbereidingstools, de ervaring en het enthousiasme van Bill, Michel, ..., kan het eigenlijk niet mislopen op het examen, en ben je zeker klaar om zelf je eerste eigen lessen te geven.

Bill, Michel, Hans, ...: nog eens hartelijk bedankt voor de soms zware, maar onvergetelijke week bij jullie.


Door Martijn \'Tinus\' op 05/04/09 22:17:50

De IDC is een zeer intensieve week, die je voor de rest van je leven zult blijven herinneren. En hoe! Bill, Michel en de staff van Safe Diving hebben ervoor gezorgd dat het een fantastische ervaring is geworden…

De cursus start niet zo zeer bij de aanvang op het duikcentrum. Al ruim voor het begin van de IDC weet je door het gebruik van E-learning precies wat je moet voorbereiden, wat je sterke en zwakke punten zijn en wat je kan verwachten m.b.t. de kennis die je al paraat dient te hebben. Op deze wijze weet je precies waar je aan toe bent voor de start van de IDC, en dat zorgt voor een geruststellend gevoel.

De video’s van de skills waarmee je jezelf kunt voorbereiden zijn een welkome aanvulling op het feit dat het best lang geleden kan zijn dat je de Divemaster cursus hebt afgerond. Niet alleen zorgt het ervoor dat je je skills perfect zijn voordat je aan de IDC begint, ook geeft het een stuk vertrouwen dat je altijd kunt terugvallen op een professionele demonstratie van een bepaalde vaardigheid.

Samen met je collega instructeur-kandidaten kun je een hoop plezier beleven bij de voorbereiding, oefenen en presentatie van de theorie-, zwembad en buitenwaterlessen.  Ik heb in ieder geval genoten van de aanwezigheid van mijn medecursisten Martijn, Martin en Ernst!

Doordat de IDC zelf op een zeer relaxte wijze is ingericht, waarbij er ruimte is voor enige flexibiliteit, maar ook ‘vrije tijd’, zorgt dit voor een optimale voorbereiding. Het is een fabeltje dat een IDC altijd hele dagen zijn waarbij je om 7:00 uur moet beginnen en om 24:00 pas weer klaar bent. Bij Safe Diving begin je om 8:00 uur en ben je rond een uur of 18:00 klaar. Vervolgens heb je genoeg tijd om je heel relaxed voor te bereiden en kan je op tijd naar bed. Het aantal uren zwembad dat tot beschikking staan voor de cursus is ruim voldoende, en de tijden waarop je in het zwembad ligt maken het een aangename sfeer om te leren (d.w.z. niet met je slaapkop het zwembad in, maar lekker ’s middags).

Al deze factoren bij elkaar opgeteld maken het IE aan het eind van de IDC peanuts. Doordat je gewoon je eigen dingetje kan doen waar je de hele week aan geschaafd hebt, wordt een presentatie (ongeacht of dit een natte of een droge presentatie) iets wat na een week routine is geworden. Als je je aan alle tips en ervaringen van Bill en Michel houdt, fluit je er zo doorheen. De enige moeilijkheid die je kan oplopen is je eigen domme fout, en dat is als je je niet voorbereid.

Is er dan ook maar één nadeel te bedenken aan een IDC bij Safe Diving? Ja. Die negen dagen plezier waren er veel te weinig. Zou er zo voor tekenen om nog twee weken daar te gaan zitten…

Bill, Michel, en alle anderen die deze cursus tot een fantastische ervaring hebben gebracht, bedankt!


Door Martijn L op 04/29/09 09:36:14

Allereerst wil ik Bill en Michel echt bedanken voor hun steun en hulp bij het halen van mijn IDC.

Wat is mijn mening waarom je juist je IDC bij Safe Diving moet doen is:

Ten eerste de methode van E-learning en ik adviseer iedereen dit ook goed en optijd te gebruiken (ik was zelf erg laat met het starten). Op die manier kom je snel achter je sterke en zwakke punten.

Ten tweede is de begeleiding Bill en Michel hebben er alles aan gedaan om wat voor mij een moeilijk onderdeel fisyca is het te behalen.

 Ten derde de geweldige gedichten die je te horen krijgt bij het behalen van je IDC :-)

Ten vierde  het eigen matteriaal die gebruikt wordt voor presentaties brievings. Dit zijn erg goede hulpmiddelen om een goeie presentatie en brieving in elkaar te zetten.

Ten viefde de FUN FUN FUN en gezelligheid ik heb echt genoten van de opleiding.

Ten zesde de beroemde pannekoeken en gebakken eieren :-) ze waren heerlijk.

Ik kan echt iedereen adviseren die overwegen om een IDC cursus te volgen eens contact op te nemen met Safe Diving of in de winkel langs te gaan. Ze geven echt goede informatie. en ik an aangeven dat ze echt alles eraan zullen doen om je de opleiding te behalen.

Nogmaals Bill en Michel bedankt voor de leuke en gezellige week en tot ziens aan de water kant.

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee